Bitseelberch

Reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
71 berichten.
Karin Baars heeft geschreven op 14 juli, 2016 om 11:19:
Wat hebben wij met de familie genoten van een heerlijk weekend weg! Een mooie, rustige omgeving waar tóch van alles te doen is, een hartelijke ontvangst met verse Limburgse vlaai en een prachtige woning. Stijlvol ingericht, van alle gemakken voorzien en zeer ruime slaap- en badkamers. We hebben genoten van de prachtige tuin; daar zijn mooie familiefoto's gemaakt. Wat een vakantiegevoel, bedankt! 8 juli
Marijke en Gert en vrienden heeft geschreven op 11 juli, 2016 om 19:06:
Midweek Bitseelberch. Al jaren gaan wij met onze vrienden een midweek op stap. Dit jaar viel onze keuze via de site op de Bitseelberch, wat vermeld staat op de site wordt eigenlijk op alle punten overtroffen zeker de gastvrijheid van Nina en Dick is werkelijk top! Het huis met de faciliteiten de tuin en de omgeving zijn geweldig. Dit is echt een aanrader, hier komen wij zeker terug. Nina en Dick hartelijk dank voor jullie ontvangst. Marijke en Gert en de vrienden Emmy, Enny,Jan en Johannes
Jan en Sien Hoogland. heeft geschreven op 8 mei, 2016 om 13:47:
Mei 2016 Het is ons prima bevallen hier in het diepe zuiden van Limburg.Een prachtige omgeving, en vooral een prachtig onderkomen in het gastenverblijf Bitseelberch waar we hartelijk werden verwelkomt,en op Limburgse vlaai werden getrakteerd.Het gastenverblijf is van alle gemakken voorzien veel prive' en voldoende parkeerplaats. En het ligt heel centraal tussen Nederland,België en Duitsland.Dus een aanrader!!!!!!Wij komen vast nog wel een keer terug.
Kees, Jane en Tom heeft geschreven op 6 mei, 2016 om 06:50:
2 mei 2016 Voor ons de eerste keer in Limburg en wat een geweldige plek. Niet alleen de natuur maar ook het huis is fantastisch. Het weer zat niet mee en dan is het nog fijner als het huis super is. De gastvrijheid is echt bijzonder!
Elmer heeft geschreven op 20 april, 2016 om 14:24:
Review d.d: 20 april 2016 geplaatst op Airbnb door Elmer We werden welkom geheten met een heerlijke vlaai! Het huis is prachtig gelegen in de heuvels rond Slenaken. Het is van alle gemakken voorzien en is stijlvol ingericht. We hebben met veel plezier het weekend hier doorgebracht!”
Erna,HenkJan, Marloes &Evelien heeft geschreven op 16 april, 2016 om 13:13:
Beste Nina en Dick, jullie mooie website nodigde ons direct uit tot het boeken van de Bitseelberch.(1-8 april 2016). Een warm en hartelijk welkom met een heerlijke vlaai v.d. bakker uit het dorp. Al jaren liefhebbers van Slenaken en omgeving en dit jaar een weekje bij jullie. Heerlijk......de landelijke rust, de plek, de kippen(lekkere verse eitjes die we mochten rapen), de schapen, het smaakvol ingerichte huis om je direct thuis te voelen. En bovenal jullie gastvrijheid . Groeten, Erna,Henk Jan,Marloes en Evelien
Edwin, Anne, Ize en Fleur heeft geschreven op 15 maart, 2016 om 10:23:
11 maart tot 14 maart Afgelopen weekend hebben we prachtige en onvergetelijke dagen doorgebracht in jullie vakantiewoning Bitseelberch, net buiten het pittoreske dorpje Slenaken. Mijn gewonnen cadeau, n.a.v. de Facebook-verloting op Boerderijkamers, hebben we verzilverd en wat hadden we geluk met het prachtige zonnige weer!! In jullie prachtige tuin was het een genot om 's morgens te genieten van een heerlijke bak koffie en met de kinderen te ravotten. Ik kan iedereen aanraden om hier eens wat dagen door te brengen. De lieve gastvrije eigenaren; Dick en Nina, hebben ons een topweekend bezorgd. Prachtige vakantiewoning, sfeervol ingericht en gelegen in een prachtig Toscaans landschap; Zuid Limburg (ook bekend van o.a. Amstel Gold Race). Viel niet mee om deze mooie woning achter ons te laten en nu... heimwee!! Wij komen dus heel graag weer terug!! Liefs van ons! DANKJULLIEWEL!!
Familie Kraaijenbrink heeft geschreven op 11 maart, 2016 om 16:12:
4 maart tot 7 maart 2016 Even een lang weekend eruit in Zuid-Limburg. Toevallig op deze vakantiewoning gestuit, wat een geluk! Heerlijk sfeervolle woning met uitzicht op een wei met schapen. Iedereen een eigen badkamer bij de slaapkamer, het 'hotelgevoel'. Het ontbrak ons aan niets. Ondanks het mindere weer hebben wij ons prima vermaakt in de woning, de natuur en Aken. Eigenlijk moeten wij nog een keer terug in voorjaar of zomer, zodat we ook heerlijk buiten kunnen eten! Een weekend is zo snel voorbij. Hartelijk dank Dick en Nina!
Marga en Dirk Franken en familie heeft geschreven op 10 maart, 2016 om 13:52:
26 tot 29 februari 2016 Arnold en Marg: Alle lof voor de Bitseelberch: mooie locatie! Prachtig huis met opvallend veel spullen van kwaliteit, top! Plezierig dat er 3 volwaardige tweepersoonskamers zijn inclusief eigen badkamer en toilet. Daarnaast ook nog eens aardige, zorgzame en gastvrije mensen. Al met al voor herhaling vatbaar! Bart en Karin: Sfeervol. Mooie kamers, gastvrije ontvangst, goed geoutilleerde keuken, prachtige omgeving, royale buitenruimte. Terugkeren? Zeker en vast!! Dirk en Marga sluiten zich hier helemaal bij aan!!!
Joep heeft geschreven op 4 januari, 2016 om 17:21:
De dagen voor kerst een heerlijk verblijf gehad, met een huis dat zowel binnen als Buiten gezellig versierd was met kerstverlichting. Ondanks de warme buitentemperatuur, dus toch nog een kerstgevoel. Perfect verblijf: ruime slaapkamers met fijne bedden en heerlijke douche, een fijne keuken. Goede uitvalsbasis voor mooie wandelingen door het prachtige landschap. In slenaken zit een heerlijke bakker en andere lekkernijen zijn te koop in naastegelegen dorpjes. last but not least: Dick en Nina zijn hele warme gastheer en -vrouw.
Margreet, Jose, Wilma, Ankie en Esther heeft geschreven op 7 december, 2015 om 14:36:
In September hebben we van een heerlijk lang weekend genoten op de Bitseelberch. Met vijf golfvriendinnen naar het zuiden afgereisd. Ons doel: heerlijk te golfen en genieten van de omgeving. Helaas zaten de weergoden ons niet helemaal mee. Daarom des te meer genoten van het sfeervolle huis. Tussen de buien door ook nog lekker gewandeld. Top dat elke slaapkamer zijn eigen sanitair heeft en de bedden zijn heerlijk ruim. Ook de keuken was goed geëquipeerd. Gelukkig op zondag ook nog heerlijk, in de het zonnetje, in de tuin gelunched met de lekkernijen meegenomen van de zondagsmarkt in Aubel en met de verse eitjes van de kippen van het huis. Kortom een aanrader !!!
Dirk Van wal heeft geschreven op 15 november, 2015 om 20:42:
Als Vlamingen komen wij al heel vele jaren naar de Voerstreek, waarbij we telkens een leuk en kwalitatief verblijf zoeken. Met de jaren zijn we vanuit de Voerstreek meer en meer op ontdekkingstocht gegaan naar het aansluitende prachtige Nederlandse Zuid-Limburg. We delen daarbij graag de mening van sportcommentator Michel Wuyts die, telkens bij de verslaggeving van de in dit "Toscaanse" landschap gereden Amstel Gold Race, stelt dat Zuid-Limburg tot de mooiste Europese landschappen hoort. De landelijke ligging van de prachtige vakantiewoning Bitseelberch net buiten het dorp van Slenaken, en vlakbij de Belgische grens (Teuven) sluit helemaal aan bij de Voerstreek, maar biedt tevens de kans voor de Vlamingen om ook de andere kant van de grens eens te ontdekken, want het natuurschoon (en de gastronomie en de leuke dorpjes) houden niet op aan de landsgrens, en toch ben je zo weer in Vlaanderen. Dirk en Ilse Van wal - Schoten 15-11-2016
Hilda Lemaire heeft geschreven op 1 november, 2015 om 17:35:
Wij hebben onlangs een heerlijk weekend met ons gezin bij jullie doorgebracht. Overdag genoten van de prachtige natuur tijdens een lange wandeling en dan bij thuiskomst even bijkomen. Dan is ieders eigen slaapkamer die sfeervol is ingericht met allemaal eigen sanitair erg comfortabel. Daarna met z'n allen aan de ruime tafel genieten van al het lekkers wat we konden bereiden in de prima keuken. Een aanrader! 01-11-2015
Familie van Hoek heeft geschreven op 30 september, 2015 om 18:40:
Een zeer gastvrij en warm onthaal door onze gastheer Dick. Een super mooie locatie met 3 hele mooie slaapkamers met ieder een eigen badkamer. De keuken heeft alles wat je kan wensen. Daarbij nog een mooie grote tuin en veel privacy. Ook de map met o.a. wandelroutes, fietsroutes, toeristische attracties, restaurants en bakker is tot in de puntjes verzorgd en anders vult de gastheer dit graag aan. Kortom een echte aanrader voor even weg met je gezin of met vrienden. 04-10-2015
José heeft geschreven op 28 september, 2015 om 08:06:
Prachtig weekend in augustus. Mooie plek, heerlijke tuin, luxe kamers en keuken. Een aanrader!
Freek en Dicky ten Cate heeft geschreven op 22 september, 2015 om 09:09:
09 sep 2015, om 21:46 uur We hebben een week heerlijk genoten in jullie vakantiewoning. Prachtige omgeving en door de ligging veel ruimte en privacy. Hoog comfortgehalte en alles aanwezig voor een heerlijke vakantie.
Familie Doornberg heeft geschreven op 9 september, 2015 om 19:03:
We hebben een week doorgebracht in het gastenverblijf de Bitseelberch. Samen met nog een stel We waren verrast door de mooie omgeving en de warme verwelkoming. De locatie was geweldig,ruim en heerlijk rustig. Het gastenverblijf was uitstekend. We hadden lekker de ruimte. Drie slaapkamers met sanitaire voorziening. De bedden waren lekker opgemaakt en sliepen heerlijk. Het linnengoed was prima voor elkaar. Het is heel mooi fietsen daar, naar allerlei omliggende plaatsjes. We hebben erg genoten en denken er zeker over om nog een keer naar deze mooie locatie terug te keren. Groetjes August en Everdien Doornberg
familie Voormeulen heeft geschreven op 18 augustus, 2015 om 08:38:
We hebben 11 dagen doorgebracht in dit prachtige huis en deze geweldige omgeving van 20 tot 31 juli 2015. Een genot,wat een mooi en sfeervol ingericht vakantiehuis van alle gemakken voorzien,ook de tuin eromheen is prachtig en voorzien van allerlei zitjes met prachtige uitkijk en uitzicht op de kippetjes. Een heerlijk rustig plaatsje daar bovenop de schilberg. Ook onze kinderen van 12 en 15 hebben genoten,er is ook zoveel te zien en te beleven in de omgeving,je kunt er heerlijk ontspannen,maar ook actief bezig zijn. Aanraders zijn a go go,drielandenpunt,gaiazoo,steenkolenmijn,mergelgrotten en ga zo maar door... Vergeet ook vooral niet om bij de Helenahoeve om een heerlijk ijsje te gaan!!dichtbij en echt voortreffelijk ijs.Mooi te combineren met een prachtige wandeling. Nina en Dick zijn geweldige en gastvriendelijke mensen. Nogmaals namens ons bedankt voor deze geweldige vakantie en de groeten aan jansen...
Astrid, Ron, Puck en Otis heeft geschreven op 17 augustus, 2015 om 20:00:
Weekend half juli 2015 We hebben een heerlijk weekend in Limburg doorgebracht. Het gastenverblijf is prachtig. Het ligt heel mooi met een rustig uitzicht op de velden. Vanuit de Bitseelberch kun je gelijk genieten van het Limburgse landschap, te voet of met de fiets. Ook het gastenverblijf is fantastisch, hypermodern met toch een rustieke uitstraling en sfeer, omgeven door een wilde tuin. De gastvrijheid van Nina en Dick is de kers op de slagroom. Dank jullie voor een super begin van onze vakantie in Nederland.
Marjoes en Ron, Oostzaan heeft geschreven op 10 augustus, 2015 om 20:30:
Midweek eind juni/begin juli 2015. Zuid-Limburg is voor ons Nederland op z\'n mooist en het prachtige \'Bitseelberch\' past daar perfect bij. Op een rustig plateau buiten/boven Slenaken hebben Dick en Nina achter hun eigen huis een heel ruim, zeer smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien vakantieverblijf gerealiseerd. Binnen bevinden zich een gezellige zitkamer, 3 flinke slaapkamers met mooie \'natte ruimtes\' en een fijne keuken. Buiten, in de leuk aangelegde en schitterend bloeiende tuin vol veldbloemen, is een lekker terras, om het hoekje van het huis vind je nog meer zitgelegenheid. Na een dag vertoeven in het sjoene Limburgse landschap is het hier goed \'thuiskomen\'. En voor ons een plek om zeker naar terug te keren!