Bitseelberch

Informatie/foto’s

Het gastenverblijf

De  vakantiewoning bevindt zich op de begane grond. Het betreft het afgescheiden achterste deel van onze met historische materialen in 2011 verbouwde boerderij. Met de herbouw is rekening gehouden met ieders privacy. De vorm van de boerderij en de omgeving (stilte gebied) vertegenwoordigen een cultuur-historische waarde.

Voor onze gasten is er een privé parkeerplaats voor 3 auto’s. Ook is er een mogelijkheid om fietsen te stallen in een, alleen voor de gasten beschikbare, afsluitbare schuur.

De omgeving is bij uitstek geschikt voor rustzoekers.

Vakantiewoning “Bitseelberch” is landelijk en sfeervol ingericht en beschikt over drie comfortabele 2-persoonskamers elk met eigen sanitair (inloopdouche, wastafel en toilet). Twee slaapkamers beschikken over een directe toegang naar de tuin met een eigen terras. Deze kamers hebben een schuinoplopend hoog balken plafond dat doorloopt in de badkamer. De derde kamer, met gelijke voorzieningen, heeft een muur van veldbrandsteen wat voor een speciale sfeer zorgt.

Vervolgens is er een volledig ingerichte landelijke keuken inclusief grote (Smeg) koelkast met o.a. vriesvak, vaatwasser, (Jura) koffiemachine, magnetron, gasfornuis en oven. Verder is er een gezellige eet/zitkamer met tuindeuren naar een grote tuin van ongeveer 1000 vierkante meter met verschillende terrassen en een weids uitzicht. In alle ruimtes kunt u gebruik maken van Wifi.