Bitseelberch

Gasten

 
 
 
 
 
 
 
84 berichten.
Koen Muilwijk schreef op 9 april, 2015 om 18:08
Review d.d: 9 april 2015 geplaatst op Airbnb door Koen Muilwijk Very warm welcome with \'vlaai\' and coffee. Friendly owners who really made us feel welcome. When we had some wifi issues we could just call them and they fixed it immediately. Very cosy and pretty place to stay in. And our son really enjoyed the chickens in front of the house. We were allowed to get and eat the eggs as well :).
Bert, Els, Maarten en Daphne, Lisa, Anne schreef op 6 april, 2015 om 16:53
Het weekend van 27 maart werden wij warm welkom geheten door Dick en Nina. Samen met one twee dochters arriveerden wij in een warm appartement; vlaai en kersverse eitjes in de koelkast!!! Compleet ingerichte keuken, gezellige zitkamer en drie prachtige slaapkamers met allemaal een eigen badkamer!! Op zaterdag arriveerden onze zoon en zijn vriendin ook! Een prachtige omgeving, op loopafstand van het dorp Slenaken, de supergezellige stad Maastricht, grotten in Valkenburg, het dorpje Aubel, net over de grens in Belgie... We zijn tijd tekort gekomen (ondanks een heel weekend regen 🙁 ). Geocoachen, hardlopen, wandelen alles is mogelijk! Een plek om het liefst voor je zelf te houden, maar die je eigenlijk niemand wilt onthouden!!!!
Audrey Zonneveld schreef op 7 januari, 2015 om 20:22
De ligging van het huis in de Limburgse heuvels, de perfecte aankleding van het interieur, de fijne indeling (bij iedere slaapkamer een aangrenzende badkamer!) en niet te vergeten het uitzicht op de tuin en de kipjes: alles klopt aan dit huis! En is Dick ook nog eens zeer prettige gastheer die bij wijze van welkom een vlaai in de koelkast klaar zetten. En geen HEMA-vlaai hè..., maar een echte van een uitstekende bakker in het dorp. Complimenten van Gabor, Audrey, Pablo, Josefine, Richard en Rosa. We komen graag terug!
Frans,Wil,Ming,Ester,Jade en Jenna uit Almere schreef op 25 december, 2014 om 09:09
dec. 2014 Zuid-Limburg, je zal er maar wonen. Zuid-Limburg, je zal er maar werken. Bitseelberch, je zal er maar je vrije dagen door mogen brengen. Wat een klein paradijsje op deze aardkloot. Van alle gemakken voorzien. Heerlijke bedden, mooie douchegelegenheid, vriendelijke huiskamer en uitgebreide keuken. Daarbij elke ochtend een vers eitje uit de ren en het vriendelijke geblaat van 2 schaapjes. Bovenal de gastvrijheid van de trotse bewoners. Ontvangst met de echte vlaai en koffie en dan alleen maar rust....... We gaan zeker terugkomen. Frans, Wil, Ming, Ester, Jade en Jenna uit Almere