Bitseelberch

Reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
63 berichten.
Marga en Dirk Franken en familie schreef op 10 maart, 2016 om 13:52:
26 tot 29 februari 2016 Arnold en Marg: Alle lof voor de Bitseelberch: mooie locatie! Prachtig huis met opvallend veel spullen van kwaliteit, top! Plezierig dat er 3 volwaardige tweepersoonskamers zijn inclusief eigen badkamer en toilet. Daarnaast ook nog eens aardige, zorgzame en gastvrije mensen. Al met al voor herhaling vatbaar! Bart en Karin: Sfeervol. Mooie kamers, gastvrije ontvangst, goed geoutilleerde keuken, prachtige omgeving, royale buitenruimte. Terugkeren? Zeker en vast!! Dirk en Marga sluiten zich hier helemaal bij aan!!!
Joep schreef op 4 januari, 2016 om 17:21:
De dagen voor kerst een heerlijk verblijf gehad, met een huis dat zowel binnen als Buiten gezellig versierd was met kerstverlichting. Ondanks de warme buitentemperatuur, dus toch nog een kerstgevoel. Perfect verblijf: ruime slaapkamers met fijne bedden en heerlijke douche, een fijne keuken. Goede uitvalsbasis voor mooie wandelingen door het prachtige landschap. In slenaken zit een heerlijke bakker en andere lekkernijen zijn te koop in naastegelegen dorpjes. last but not least: Dick en Nina zijn hele warme gastheer en -vrouw.
Margreet, Jose, Wilma, Ankie en Esther schreef op 7 december, 2015 om 14:36:
In September hebben we van een heerlijk lang weekend genoten op de Bitseelberch. Met vijf golfvriendinnen naar het zuiden afgereisd. Ons doel: heerlijk te golfen en genieten van de omgeving. Helaas zaten de weergoden ons niet helemaal mee. Daarom des te meer genoten van het sfeervolle huis. Tussen de buien door ook nog lekker gewandeld. Top dat elke slaapkamer zijn eigen sanitair heeft en de bedden zijn heerlijk ruim. Ook de keuken was goed geëquipeerd. Gelukkig op zondag ook nog heerlijk, in de het zonnetje, in de tuin gelunched met de lekkernijen meegenomen van de zondagsmarkt in Aubel en met de verse eitjes van de kippen van het huis. Kortom een aanrader !!!
Dirk Van wal schreef op 15 november, 2015 om 20:42:
Als Vlamingen komen wij al heel vele jaren naar de Voerstreek, waarbij we telkens een leuk en kwalitatief verblijf zoeken. Met de jaren zijn we vanuit de Voerstreek meer en meer op ontdekkingstocht gegaan naar het aansluitende prachtige Nederlandse Zuid-Limburg. We delen daarbij graag de mening van sportcommentator Michel Wuyts die, telkens bij de verslaggeving van de in dit "Toscaanse" landschap gereden Amstel Gold Race, stelt dat Zuid-Limburg tot de mooiste Europese landschappen hoort. De landelijke ligging van de prachtige vakantiewoning Bitseelberch net buiten het dorp van Slenaken, en vlakbij de Belgische grens (Teuven) sluit helemaal aan bij de Voerstreek, maar biedt tevens de kans voor de Vlamingen om ook de andere kant van de grens eens te ontdekken, want het natuurschoon (en de gastronomie en de leuke dorpjes) houden niet op aan de landsgrens, en toch ben je zo weer in Vlaanderen. Dirk en Ilse Van wal - Schoten 15-11-2016
Hilda Lemaire schreef op 1 november, 2015 om 17:35:
Wij hebben onlangs een heerlijk weekend met ons gezin bij jullie doorgebracht. Overdag genoten van de prachtige natuur tijdens een lange wandeling en dan bij thuiskomst even bijkomen. Dan is ieders eigen slaapkamer die sfeervol is ingericht met allemaal eigen sanitair erg comfortabel. Daarna met z'n allen aan de ruime tafel genieten van al het lekkers wat we konden bereiden in de prima keuken. Een aanrader! 01-11-2015
Familie van Hoek schreef op 30 september, 2015 om 18:40:
Een zeer gastvrij en warm onthaal door onze gastheer Dick. Een super mooie locatie met 3 hele mooie slaapkamers met ieder een eigen badkamer. De keuken heeft alles wat je kan wensen. Daarbij nog een mooie grote tuin en veel privacy. Ook de map met o.a. wandelroutes, fietsroutes, toeristische attracties, restaurants en bakker is tot in de puntjes verzorgd en anders vult de gastheer dit graag aan. Kortom een echte aanrader voor even weg met je gezin of met vrienden. 04-10-2015
José schreef op 28 september, 2015 om 08:06:
Prachtig weekend in augustus. Mooie plek, heerlijke tuin, luxe kamers en keuken. Een aanrader!
Freek en Dicky ten Cate schreef op 22 september, 2015 om 09:09:
09 sep 2015, om 21:46 uur We hebben een week heerlijk genoten in jullie vakantiewoning. Prachtige omgeving en door de ligging veel ruimte en privacy. Hoog comfortgehalte en alles aanwezig voor een heerlijke vakantie.
Familie Doornberg schreef op 9 september, 2015 om 19:03:
We hebben een week doorgebracht in het gastenverblijf de Bitseelberch. Samen met nog een stel We waren verrast door de mooie omgeving en de warme verwelkoming door Dick en Nina. De locatie was geweldig,ruim en heerlijk rustig. Het gastenverblijf was uitstekend. We hadden lekker de ruimte. Drie slaapkamers met sanitaire voorziening. De bedden waren lekker opgemaakt en sliepen heerlijk. Het linnengoed was prima voor elkaar. Het is heel mooi fietsen daar, naar allerlei omliggende plaatsjes. We hebben erg genoten en denken er zeker over om nog een keer naar deze mooie locatie terug te keren. Groetjes August en Everdien Doornberg
familie Voormeulen schreef op 18 augustus, 2015 om 08:38:
We hebben 11 dagen doorgebracht in dit prachtige huis en deze geweldige omgeving van 20 tot 31 juli 2015. Een genot,wat een mooi en sfeervol ingericht vakantiehuis van alle gemakken voorzien,ook de tuin eromheen is prachtig en voorzien van allerlei zitjes met prachtige uitkijk en uitzicht op de kippetjes. Een heerlijk rustig plaatsje daar bovenop de schilberg. Ook onze kinderen van 12 en 15 hebben genoten,er is ook zoveel te zien en te beleven in de omgeving,je kunt er heerlijk ontspannen,maar ook actief bezig zijn. Aanraders zijn a go go,drielandenpunt,gaiazoo,steenkolenmijn,mergelgrotten en ga zo maar door... Vergeet ook vooral niet om bij de Helenahoeve om een heerlijk ijsje te gaan!!dichtbij en echt voortreffelijk ijs.Mooi te combineren met een prachtige wandeling. Nina en Dick zijn geweldige en gastvriendelijke mensen,de verzorging was prima! Nogmaals namens ons bedankt voor deze geweldige vakantie en de groeten aan jansen...
Astrid, Ron, Puck en Otis schreef op 17 augustus, 2015 om 20:00:
Weekend half juli 2015 We hebben een heerlijk weekend in Limburg doorgebracht. Het gastenverblijf is prachtig. Het ligt heel mooi met een rustig uitzicht op de velden. Vanuit de Bitseelberch kun je gelijk genieten van het Limburgse landschap, te voet of met de fiets. Ook het gastenverblijf is fantastisch, hypermodern met toch een rustieke uitstraling en sfeer, omgeven door een wilde tuin. De gastvrijheid van Dick en Nina is de kers op de slagroom. Dank jullie voor een super begin van onze vakantie in Nederland.
Marjoes en Ron, Oostzaan schreef op 10 augustus, 2015 om 20:30:
Midweek eind juni/begin juli 2015. Zuid-Limburg is voor ons Nederland op z\'n mooist en het prachtige \'Bitseelberch\' past daar perfect bij. Op een rustig plateau buiten/boven Slenaken hebben Dick en Nina (die goed weten wat gastvrijheid inhoudt) achter hun eigen huis een heel ruim, zeer smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien vakantieverblijf gerealiseerd. Binnen bevinden zich een gezellige zitkamer, 3 flinke slaapkamers met mooie \'natte ruimtes\' en een fijne keuken. Buiten, in de leuk aangelegde en schitterend bloeiende tuin vol veldbloemen, is een lekker terras, om het hoekje van het huis vind je nog meer zitgelegenheid. Na een dag vertoeven in het sjoene Limburgse landschap is het hier goed \'thuiskomen\'. En voor ons een plek om zeker naar terug te keren!
Ronald, Bianca, Michael en Danny Vellekoop schreef op 10 augustus, 2015 om 20:28:
Wat een prachtige omgeving, schitterend. Het verblijf is ons prima bevallen. Goeie bedden, elke slaapkamer heeft een badkamer met douche en toilet ideaal. We werden bij aankomst vriendelijk ontvangen door de Dick en Nina, er stond voor ons een heerlijke vlaai klaar. Lekkere ruime tuin, rust en gezelligheid, we hebben ook zeker gebruik gemaakt van de gas bbq.. Er is in de omgeving genoeg te doen, heerlijk wandelen, lekker uit eten, in 1 woord geweldig.. Wij hebben een goeie vakantie gehad.. lieve groetjes Ronald, Bianca, Michael en Danny uit Hilversum.. Dick en Nina, jullie mogen hier absoluut trots op zijn samen met jullie lieve hond Jansen..
Rinus Lia Richard Evelien Dion en Mauro schreef op 17 juni, 2015 om 23:02:
Vrijdag 12 juni 2015 weer terug in de Bitseelberch. Het was ons zo goed bevallen dat wij deze keer met onze zoon, schoondochter en hun 2 jongens (5 en 6 jaar) onze kleinkinderen met elkaar weer wilden doorbrengen in jullie prachtige gastenverblijf. We werden weer getrakteerd op een heerlijke limburgse vlaai. Dick gaf ons weer de rondleiding en de jongens riepen weer een slaapkamer en nog een en nog een en oh een douche , nog een douche en nog een douche, prachtig vonden ze het. en televisie dat ook nog op hun kamer. we hebben het weer heel fijn gehad. iedereen heerlijk geslapen in de goede bedden. Het was zonnig warm weer, zelfs 32 graden een dag, heerlijk buiten gezeten in jullie prachtige bloementuin met een glaasje wijn, bier. We hebben dit keer ook prachtige wandelingen gemaakt, heuvels op, heuvels af, de kinderen ook mee. je kunt alle kanten op vanuit het gastenverblijf. Valkenburg bezocht en in het sprookjesbos geweest. erg leuk geworden. klim en speeltoestellen ook nieuw gemaakt. We hopen nog eens terug te komen met onze andere zoon en kleinkinderen meisje 4 jaar en jongen 7 jaar. Bedankt Dick en Nina ook dit keer voor de perfecte verzorging. het gaat jullie goed.
Rinus Lia Mark Monique Thijs Braml schreef op 17 juni, 2015 om 22:23:
Het hemelvaartweekend 2015 hebben wij een heerlijk zonnig warm weekend gehad met onze dochter, schoonzoon en hun 2 jongens, 6 en 9 jaar( onze kleinkinderen). We werden gastvrij ontvangen door Dick en Nina. De echte limburgsevlaai stond al klaar in een mooie grote koelkast. we hebben er lekker van gesmikkeld. De kinderen mochten elke dag de eitjes uit het hok rapen. geweldig vonden ze het. Het gastenverblijf was netjes, heel schoon en smaakvol en gezellig ingericht. 3 grote slaapkamers met eigen douche , wastafel en toilet. was heel fijn. Vanuit het gastenverblijf kun je direct vertrekken (wandelpaden door weiland, langs graanvelden , smalle paadjes enz, De dierentuin Gaia in Kerkrade bezocht (mooi opgezet). In Vaals de toren beklommen en in het labyrinth waar je gaat dwalen. Slenaken vlakbij gezellige eetgelegenheden (de boswachter aan te bevelen) terrasjes en een supermarkt om de boodschappen te doen.We hebben het erg fijn gehad en komen in juni nog een keer.
Albert en Ineke schreef op 26 mei, 2015 om 19:47:
Beste Dick en Nina (en Jansen), Afgelopen pinksterweekend hebben we mogen genieten van jullie accommodatie. Een goed voorbeeld van wat je verwacht van een vakantiewoning; tot in de kleinste details verzorgd, zeer schoon en in een prachtige ambiance. Dit gekoppeld aan een warme ontvangst en bejegening. Kortom een top weekend en zeker voor herhaling vatbaar. Voor ons een dikke negen! Graag tot een volgende keer en een bot voor Jansen! Met vr.gr. Albert & Ineke Martijn & Lisette Karim
Marga schreef op 18 mei, 2015 om 13:56:
Van 8 mei tot 14 mei verbleven wij \'\'op de Bitseelberch\'\'. Wij hebben genoten van het prachtige, sfeervolle en gezellige onderkomen! Een oase van rust in een prachtige omgeving waar je eindeloos kunt wandelen en kunt genieten van de natuur en de gastvrijheid van Limburg. Dank jullie wel Dick en Nina!! Graag voor herhaling vatbaar.
Annemarie en Jaco den Adel schreef op 10 mei, 2015 om 11:18:
Eind april/begin mei zijn we een midweek hier geweest. De gastvrijheid van Nina en Dick, het prachtige verblijf en de omgeving maakt dat we hier telkens met heel veel plezier terugkomen. Wat een rust en luxe om ons heen. Het gastenverblijf is van alle gemakken voorzien,en ademt huiselijkheid en warmte uit. Een geweldige plek om tot rust te komen. Ondanks dat we de omgeving onderhand goed kennen,ontdekken we nog steeds nieuwe dingen in het mooie Zuid Limburg. We hebben weer prachtige wandelingen kunnen maken en heerlijk gegeten in de restaurants en kroegjes in de omgeving. Nina en Dick, wat hebben jullie er iets moois van gemaakt. Bedankt voor jullie gastvrijheid en graag tot ziens!
Jan, Trudy, Evert, Marje, Carle en Gert schreef op 20 april, 2015 om 20:06:
Heerlijk rustig, van alle gemakken voorzien en toch alles in de buurt. Het weekend van 10 april hebben wij met z\'n zessen (drie stellen 50+) doorgebracht in deze precies op maat zijnde vakantiewoning. s\' Avonds buiten eten, s\' morgens binnen ontbijten, een keuken waar niets aan onbreekt , van alle gemakken voorzien. De ruime kamers met goede bedden, misschien wel het belangrijkste criterium, en mooi afgewerkte badkamer geven een ieder voldoende privacy om ook even op je zelf te kunnen zijn. Maar ook zeer belangrijk ... van alles in de buurt. Veel gewandeld, door de heuvels van de Voerstreek, wat ook met een waterig zomnetje door de wolken prachtige plaatjes opleverde. Daarna aangeland bij Lambiek waar een keur van Belgische specialiteiten gerstenat, of van andere graansoorten of vruchten, zelf de meest verstokte niet bier drinkers overstag deed gaan om wat te proeven. Daarna op advies van Nina en Dick bij Moeder de Gans, heerlijk gegeten, een belevenis op zich. En dan, na weer heerlijk geslapen te hebben en s\'ochtends zelf de eitjes geraapt te hebben voor het ontbijt, het weekend afgesloten met een mooie wandeling in de lekkere zon langs de Geul vanuit Epen. Kortom, voor elk wat wils maar vooral een heerlijke uitvalsbasis voor al dat moois en waar het aan het eind van de dag weer als thuiskomen is. N.B. wel zelf de koelkast vullen, ook net als thuis. Nina en Dick, bedankt en tot een volgende keer. Groetjes, Jan & Trudy, Evert & Marja en Carla & Gert
Koen Muilwijk schreef op 9 april, 2015 om 18:08:
Review d.d: 9 april 2015 geplaatst op Airbnb door Koen Muilwijk Very warm welcome with \'vlaai\' and coffee. Friendly owners who really made us feel welcome. When we had some wifi issues we could just call them and they fixed it immediately. Very cosy and pretty place to stay in. And our son really enjoyed the chickens in front of the house. We were allowed to get and eat the eggs as well :).