Bitseelberch

Reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
56 berichten.
romijn uit hoorn schreef op 28 oktober, 2018 om 15:31:
Wij hebben erg genoten van het super mooie en schone huis Onze kinderen wilden helemaal niet terug naar Hoorn. We gaan ook zeker nog een keer terug komen op deze fijne locatie. Groet fam Romijn
A.Moritz schreef op 14 september, 2018 om 11:04:
Overgenomen van airbnb Verblijf van 6 sept. 2018 tot 10 sept. 2018 “Erg fijn huis. Ruime slaapkamers met elk een eigen badkamer. Veel buitenruimte. De gastheer en -vrouw hebben complete mappen met lokale aanbevelingen (wandelroutes, activiteiten van alle soorten) samengesteld.”
Fam. Kroonen schreef op 29 augustus, 2018 om 17:50:
Met ons gezin 2 weken zomervakantie doorgebracht in vakantieverblijf Bitseelberch. Dit waren onze ervaringen: - Dick en Nina zijn heel gastvrij, het heeft ons aan niets ontbroken. - Het huis is gezellig en comfortabel ingericht. - In de tuin zijn heerlijke plekjes te vinden, zowel in de zon als in de schaduw. - Het was leuk om vrijwel dagelijks verse eitjes te kunnen rapen uit het kippenhok. - Het huis ligt op een prachtig plekje in een schitterende omgeving. We kunnen iedereen dan ook een verblijf in Bitseelberch aanraden!
Ine Goedegebuur uit Leiderdorp schreef op 24 juli, 2018 om 21:39:
Van 29 juni tot en met 6 juli waren we te gast op de Bitseelberch en wat hebben we het er heerlijk gehad. Het weer was ook geweldig, waardoor we grotendeels buiten hebben geleefd. De grote tafel in de tuin verhuisde af en toe van plekje om fijn in de schaduw van de boom te kunnen zitten. Ontbijten, lunchen en dineren, het kon allemaal in de heerlijke tuin, die we voor onszelf hadden. Iedereen genoot van de fantastische douche, konden ook allemaal tegelijk aan, heel fijn. Het contact met Nina en Dick was heel ontspannen en gezellig. Fijn dat we ook nog schone handdoeken kregen in de week. Vanuit het huis hebben we lekker veel ondernomen en dat kon vaak te voet, wat goed paste in ons “wijnwandelthema”. Kortom een heerlijke plek om met 3 stellen te verblijven. Denk dat we nog wel een keertje terug komen. Groeten uit Leiderdorp
Hilde te Riet uit Annen schreef op 2 juni, 2018 om 12:42:
Beste Nina en Dick, Wederom waren wij met Pinksteren op jullie prachtige plek. Dat is een nieuwe traditie aan het worden. In ons leven heeft zich veel voorgedaan waardoor we nu in totaal andere omstandigheden naar jullie toekwamen. Mijn partner is rolstoelafhankelijk geworden. Toch hebben we het met onze familie geprobeerd bij jullie te logeren en wat een succes! Jullie compassie en betrokkenheid bij ons, de overheerlijke Remigiusvlaai (onze favoriet) die klaar stond, en nog meer lekkers, Het is als een warm bad. Daarbij is het op één of andere manier geruststellend te merken dat er sommige dingen hetzelfde blijven. We voelen ons thuis in het huis wat goed toegerust is om veel te verblijven. Want de uitstapjes die we gewend waren te maken konden we nu niet doen. Wel ligt jullie huis zo, dat we kleine wandelingetjes konden maken. Jullie hartelijke gastvrijheid in combinatie met het huis heeft gemaakt dat we gelijk nog een weekje geboekt hebben in de zomer. Graag tot dan. Hartelijke groet van Hilde en familie
Frieda en Peter Koster en Lonie en Laurens de Jong uit Hellevoetsluis schreef op 17 mei, 2018 om 16:08:
Een bericht voor Nina en Dick van Bitseelbergh. Fijne ontvangst door een goedlachse Nina voelt direct als een warm welkom. Wat hebben wij genoten van jullie prachtig verblijf, alles er op en er aan, fijne bedden, goed sanitair op iedere kamer, genoten van de kippen(eieren) en niet te vergeten labrador Jansen met zijn slingerkont en altijd goed gemutst. Veel kunnen fietsen, marktjes en klooster bezocht, dagje Maastricht. Alles was naar wens en hopen nog een keer van jullie huis en gastvrijheid en Limburgs land te mogen genieten. 11 mei tot 18 mei 2018
Struiwigh uit HEUSDEN GEM HEUSDEN schreef op 9 mei, 2018 om 17:26:
27-04-2018 tot 04-05-2018 Net een fantastische week in deze vakantiewoning doorgebracht. Uitstekend ingericht, een zeer goede ontvangst door de vriendelijke gastvrouw en gastheer, drie heerlijke slaapkamers met eigen badkamer en keurig netjes onderhouden. Daarnaast hadden we ook nog eens fantastisch weer dus we gaan zeker nog een keer terug komen.
Alette Veldhuis uit Heerde schreef op 26 april, 2018 om 21:28:
In januari 2017 was ik al eens met drie vriendinnen op de Bitseelberch. De sneeuw, de zon en het huis in de prachtige omgeving maakten dit tot een heerlijk weekend. Een plek om graag naar terug te keren.. De keus voor ons vriendenweekend in april van 2018 was daarom niet moeilijk. Met drie stellen is het dan ook nog eens heerlijk om in het sfeervol en landelijk ingerichte huis allemaal over een eigen badkamer te beschikken, Ook onze vrienden waren aangenaam verrast en wilden direct wel weer boeken voor volgend jaar. Wat maakt het daar zo fijn? Allereerst de hartelijke ontvangst van Dick en Nina. Zij verstaan de kunst je direct een warm welkom en een soort van ‘thuiskomen gevoel’ te geven. Tel daarbij op de vlaai van de plaatselijke bakker die in de koelkast staat en de eitjes van de eigen kippen die in een maandje in de keuken liggen. Zo’n start van je verblijf zet de toon voor het vervolg! Ook nu weer prachtig weer en daarmee genoten van het buiten zitten in de mooie, ruime tuin met de schapen en de kippen om je heen. Wandelingen vanuit het huis door de prachtige heuvels, een tip voor een super restaurantje van de gastvrouw en te voet naar Slenaken voor een paar boodschappen. We hadden een fantastisch weekend en gaan vast nog een keer op herhaling!
Hugo De Baere uit Sinaai - België schreef op 13 februari, 2018 om 18:19:
Van 5 januari tot 12 januari 2018 waren wij de gasten van Bitseelberch. Zowat 15 jaar organiseren wij met enkele andere koppels uit onze buurt een weekje in de (Belgische) Ardennen maar dit jaar kozen we voor het eerst voor de omgeving van het drielandenpunt en werd het dus Slenaken. Zo kwamen we terecht in de schitterende annex van de woning van Nina en Dick. Voor 3 koppels elk hun eigen kamer met badkamer. De knusse leefruimte, de misschien iets te kleine keuken voor al dat kokkerellend vrouwvolk want één van de favoriete bezigheden van onze vrouwen is samen koken en de mannetjes verwennen. De streek zelf heeft ons aangenaam verrast zowel qua wandelroutes als natuur was het een ontdekking op de grens van Nederland, België en Duitsland. We waarderen de gastvrijheid van Nina en Dick, de discretie en verdraagzaamheid voor onze af en toe luidruchtige bende. Als locatie is de woning uitstekend gelegen. De netheid was schitterend. De matrassen zijn top. De perfectie bestaat niet maar Bitseelberch komt dicht in de buurt. Bedankt voor de lekkere vlaai.
Jan Meijnen schreef op 16 november, 2017 om 16:19:
Pinksteren 2017: ons jaarlijkse trip naar Zuid Limburg. Deze keer naar een andere plek: de Bitseelberch. Deze vakantiewoning biedt precies wat we nodig hebben: een rustige plek met ruime tuin en mooi terras en eigen ingang. Bitseelberch ligt mooi centraal in deze zuidwest hoek van Limburg. Belangrijk voor ons is dat er drie grote slaapkamers zijn, elk met eigen sanitair. Precies goed om als familie met elkaar op pad te zijn. Alles is erg goed verzorgd en stijlvol. De woonkamer is ruim genoeg voor ons vijven en de keuken is goed uitgerust, je kunt er best koken. Als je wilt tenminste, want er zijn veel goede restaurants in de omgeving. Maar een ontbijt met eieren uit de eigen kippenren slaan we niet over. In de omgeving kun je trouwens ook heerlijk wandelen, gewoon vanuit de Bitseelberch de heuvels in. Nina en Dick zijn erg plezierig en attent als gastvrouw en -heer en weten veel te vertellen over de historie van de streek.. Ze geven goede tips over wat er zoals te doen is in de omgeving. Onze conclusie: gelijk geboekt voor 2018. Hilde en Jan Meijnen
Gaasbeek uit Ommen schreef op 6 november, 2017 om 18:29:
Met mijn gezin in de afgelopen herfstvakantie hier een midweek onze vakantie gevierd. Het was onze tweede keer en dat zegt genoeg..... Heerlijke vakantiewoning, gezellig, knus en van alle gemakken voorzien!! Keurig, schoon en netjes onderhouden. De ruime tuin met kipjes zijn top voor de Kids... Volgend jaar met schaapjes erbij.... We kunnen niet wachten. Dick en Nina zijn erg gastvrij, laagdrempelig en vriendelijk. Zonder dat het opdringerig overkomt. We komen weer terug!! Groetjes, Marko en Barbara En de drie boys
Bas Westenberg uit Ewijk schreef op 29 oktober, 2017 om 16:56:
weekend van 8 september Top locatie. Mooi schoon. Top ontvangst met verse vlaai
Everien schreef op 5 september, 2017 om 09:39:
Review geplaatst op Zoover op 19-08-2017 Everien, 19-8-2017 • Ligging10 • Inrichting10 • Hoeveelheid ruimte9 • Hygiëne10 Zeer verzorgd huis, iedere slaapkamer een eigen badkamer, wat door ons gezelschap hoog werd gewaardeerd. Eigenaren bijzonder vriendelijk. Bereid om ver te gaan om hun gastvrijheid te tonen. Omgeving erg geschikt om te wandelen. Fietsen alleen met of een heel goede conditie of een mountainbike of elektrische fiets 😉. Wij hebben genoten van het zoeken van fossielen, die gewoon langs het wandelpad liggen, als je weet waar je moet zoeken. Vraag maar aan Dick waar! Ijs eten bij de Helenahoeve is een aanrader!
Ad en Corry van Hoek uit Gilze schreef op 30 augustus, 2017 om 09:23:
Na in 2015 al eens een weekend met de volwassen kinderen te hebben doorgebracht in Bitseelberch hadden we deze keer een midweek met vrienden geboekt. De ontvangst was weer hartelijk en de Limburgse vlaai met een doosje aardbeien een verrassing. Zoals de vorige keer wederom heerlijk opgemaakte bedden met elke slaapkamer een mooie douche en toilet. Het huis heeft een mooie tuin en ligt in een heel rustige omgeving. Dick en Nina deden er alles aan om ons verblijf zo aangenaam mogelijk te maken d.m.v. handdoekenwissel, vuilniszakwissel, tips voor de omgeving. Voor ons in ieder geval aanleiding om nog eens terug te komen in dit geweldige Limburgse stulpje.
Ineke uit Ermelo schreef op 30 juni, 2017 om 14:47:
Echt Limburgs genieten... op een hooggelegen plateau dat schitterende vergezichten biedt. Helemaal waar!!!! Schitterende tuin, helemaal vrij!! Prachtig volledig ingericht gastenverblijf. Handdoeken en keukenlinnen meer dan voldoende. Perfecte opgemaakte bedden. Wij werden gastvrij ontvangen met een heerlijke Limburgsevlaai van de warme bakker uit Slenaken, eieren van de kippen en een doosje aardbeien. Super. Mooie grote koelkast met vriesvak, aparte oven en een combi magnetron. Dick en Nina in een woord GEWELDIG!! Het overtrof onze verwachtingen. Gr. Paula en Ineke
Theo Veulings schreef op 6 juni, 2017 om 21:56:
Begin mei 2017 hebben wij met 6 volwassenen verbleven in gastenverblijf Bitseelberch. Gastenverblijf Bitseelberch ligt omgeven van een zeer verzorgde tuin en op het terrein een kippenren, waar we 'onze' eieren uit mochten halen. We werden hartelijk verwelkomd door Dick en Nina en een heerlijke Limburgse vlaai stond op de keukentafel voor ons klaar. De woning is zeer verzorgd, sfeervol verbouwd en ingericht. Alle slaapkamers van eigen badkamer met douche, wastafel en wc voorzien. De bedden waren opgemaakt en het bad- en keukenlinnen waren aanwezig. Alles zeer schoon en verzorgd. De omgeving is prachtig. Gastenverblijf Bitseelberch ligt landelijk en vanuit de woning kun je heerlijk wandelen en fietsen. Verder Maastricht, Luik en Aken dichtbij. Bitseelberch heeft de rust van de natuur en pittoreske dorpjes, maar met Maastricht in de directe omgeving veel cultuur, shoppen en terrassen voorhanden. We hebben erg genoten van onze vakantie in Gastenverblijf Bitseelberch, een echte aanrader! Dick en Nina bedankt voor jullie goede zorgen, wij komen graag een keer terug. Ger, Trudy, Peter, Ine, Theo en Henda.
Geert schreef op 16 mei, 2017 om 06:58:
Hallo Dick, We zijn deze morgen nog komen aankloppen voor we vertrokken maar jullie waren niet thuis. We zijn dan maar vertrokken zonder gedag te zeggen. Ik wil nog kwijt dat we een prachtig weekend gehad hebben bij jullie! Alles was tip top en iedereen was laaiend enthousiast over het huisje. Alvast bedankt en hopelijk tot nog eens. Mvg, Geert, Valerie, Franky, Sabine, Fabian en Els 14 mei 2017
fam. Kronemeijer schreef op 4 mei, 2017 om 20:02:
Beste Dick en Nina, Een heerlijke midweek vertoefd in jullie gastenverblijf! Wat hebben jullie het met veel smaak en detail ingericht, het overtrof al onze verwachtingen. Brandschoon, sfeervol en op een prachtige plek. Een warm welkom met de Limburgse vlaai en alle leuk tips die we kregen. Gezellig en lekker gegeten bij Moeder de Gans en ook Gaiazoo was een groot succes bij onze dochters. Wij gaan dit mooie plekje onthouden, jullie zien ons zeker een keertje terug. Groeten Arjan, Barbara, Isa, Maud en Fenne Kronemeijer April 2017
Talitha Janssen schreef op 12 januari, 2017 om 13:45:
Een prima verblijf van 5 nachtjes in Slenaken. Kernwoorden: Schoon, gezellig, nieuw, verzorgd, stijlvol! Een groot pluspunt is - vooraf aan de vakantie- een heldere, persoonlijke communicatie per mail, met snelle respons op onze vragen. Tevens zijn er geen bijkomende kosten voor schoonmaak of energie, dit zit allemaal in de prijs en voorkomt onduidelijkheden. Ons verblijf tijdens de dagen rondom de jaarwisseling was aangenaam. Ruime slaapkamers met eigen badkamer, goede bedden en een lekkere douche. Een keuken voorzien van o.a. oven en vaatwasser. Kleine woonkamer. Leuk om hartelijk te worden verwelkomd met heerlijke vlaai. Het weer hielp enorm mee om de prachtige omgeving te verkennen. Wandelroutes in overvloed... Een bezoekje aan Valkenburg maakte de mini-vakantie compleet. Nina en Dick, bedankt voor de oprechte manier waarop jullie ons als gasten hebben verwelkomd, groet uit Alphen ad Rijn van de Janssens.
Frédérique van Wijk schreef op 9 januari, 2017 om 19:59:
Beste Nina en Dick, Wij hebben genoten van een heerlijke week in jullie mooie, compleet ingerichte vakantiewoning! Het is erg prettig om te huren inclusief linnengoed en opgemaakte bedden et etc. groet Frédérique en Erik