Bitseelberch

Reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.157.81.13 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
44 berichten.
Everien schreef op 5 september, 2017 om 09:39:
Review geplaatst op Zoover op 19-08-2017 Everien, 19-8-2017 • Ligging10 • Inrichting10 • Hoeveelheid ruimte9 • Hygiëne10 Zeer verzorgd huis, iedere slaapkamer een eigen badkamer, wat door ons gezelschap hoog werd gewaardeerd. Eigenaren bijzonder vriendelijk. Bereid om ver te gaan om hun gastvrijheid te tonen. Omgeving erg geschikt om te wandelen. Fietsen alleen met of een heel goede conditie of een mountainbike of elektrische fiets 😉. Wij hebben genoten van het zoeken van fossielen, die gewoon langs het wandelpad liggen, als je weet waar je moet zoeken. Vraag maar aan Dick waar! Ijs eten bij de Helenahoeve is een aanrader!
Ad en Corry van Hoek uit Gilze schreef op 30 augustus, 2017 om 09:23:
Na in 2015 al eens een weekend met de volwassen kinderen te hebben doorgebracht in Bitseelberch hadden we deze keer een midweek met vrienden geboekt. De ontvangst was weer hartelijk en de Limburgse vlaai met een doosje aardbeien een verrassing. Zoals de vorige keer wederom heerlijk opgemaakte bedden met elke slaapkamer een mooie douche en toilet. Het huis heeft een mooie tuin en ligt in een heel rustige omgeving. Dick en Nina deden er alles aan om ons verblijf zo aangenaam mogelijk te maken d.m.v. handdoekenwissel, vuilniszakwissel, tips voor de omgeving. Voor ons in ieder geval aanleiding om nog eens terug te komen in dit geweldige Limburgse stulpje.
Ineke uit Ermelo schreef op 30 juni, 2017 om 14:47:
Echt Limburgs genieten... op een hooggelegen plateau dat schitterende vergezichten biedt. Helemaal waar!!!! Schitterende tuin, helemaal vrij!! Prachtig volledig ingericht gastenverblijf. Handdoeken en keukenlinnen meer dan voldoende. Perfecte opgemaakte bedden. Wij werden gastvrij ontvangen met een heerlijke Limburgsevlaai van de warme bakker uit Slenaken, eieren van de kippen en een doosje aardbeien. Super. Mooie grote koelkast met vriesvak, aparte oven en een combi magnetron. Dick en Nina in een woord GEWELDIG!! Het overtrof onze verwachtingen. Gr. Paula en Ineke
Theo Veulings schreef op 6 juni, 2017 om 21:56:
Begin mei 2017 hebben wij met 6 volwassenen verbleven in gastenverblijf Bitseelberch. Gastenverblijf Bitseelberch ligt omgeven van een zeer verzorgde tuin en op het terrein een kippenren, waar we 'onze' eieren uit mochten halen. We werden hartelijk verwelkomd door Dick en Nina en een heerlijke Limburgse vlaai stond op de keukentafel voor ons klaar. De woning is zeer verzorgd, sfeervol verbouwd en ingericht. Alle slaapkamers van eigen badkamer met douche, wastafel en wc voorzien. De bedden waren opgemaakt en het bad- en keukenlinnen waren aanwezig. Alles zeer schoon en verzorgd. De omgeving is prachtig. Gastenverblijf Bitseelberch ligt landelijk en vanuit de woning kun je heerlijk wandelen en fietsen. Verder Maastricht, Luik en Aken dichtbij. Bitseelberch heeft de rust van de natuur en pittoreske dorpjes, maar met Maastricht in de directe omgeving veel cultuur, shoppen en terrassen voorhanden. We hebben erg genoten van onze vakantie in Gastenverblijf Bitseelberch, een echte aanrader! Dick en Nina bedankt voor jullie goede zorgen, wij komen graag een keer terug. Ger, Trudy, Peter, Ine, Theo en Henda.
Geert schreef op 16 mei, 2017 om 06:58:
Hallo Dick, We zijn deze morgen nog komen aankloppen voor we vertrokken maar jullie waren niet thuis. We zijn dan maar vertrokken zonder gedag te zeggen. Ik wil nog kwijt dat we een prachtig weekend gehad hebben bij jullie! Alles was tip top en iedereen was laaiend enthousiast over het huisje. Alvast bedankt en hopelijk tot nog eens. Mvg, Geert, Valerie, Franky, Sabine, Fabian en Els 14 mei 2017
fam. Kronemeijer schreef op 4 mei, 2017 om 20:02:
Beste Dick en Nina, Een heerlijke midweek vertoefd in jullie gastenverblijf! Wat hebben jullie het met veel smaak en detail ingericht, het overtrof al onze verwachtingen. Brandschoon, sfeervol en op een prachtige plek. Een warm welkom met de Limburgse vlaai en alle leuk tips die we kregen. Gezellig en lekker gegeten bij Moeder de Gans en ook Gaiazoo was een groot succes bij onze dochters. Wij gaan dit mooie plekje onthouden, jullie zien ons zeker een keertje terug. Groeten Arjan, Barbara, Isa, Maud en Fenne Kronemeijer April 2017
Talitha Janssen schreef op 12 januari, 2017 om 13:45:
Een prima verblijf van 5 nachtjes in Slenaken. Kernwoorden: Schoon, gezellig, nieuw, verzorgd, stijlvol! Een groot pluspunt is - vooraf aan de vakantie- een heldere, persoonlijke communicatie per mail, met snelle respons op onze vragen. Tevens zijn er geen bijkomende kosten voor schoonmaak of energie, dit zit allemaal in de prijs en voorkomt onduidelijkheden. Ons verblijf tijdens de dagen rondom de jaarwisseling was aangenaam. Ruime slaapkamers met eigen badkamer, goede bedden en een lekkere douche. Een keuken voorzien van o.a. oven en vaatwasser. Kleine woonkamer. Leuk om hartelijk te worden verwelkomd met heerlijke vlaai. Het weer hielp enorm mee om de prachtige omgeving te verkennen. Wandelroutes in overvloed... Een bezoekje aan Valkenburg maakte de mini-vakantie compleet. Nina en Dick, bedankt voor de oprechte manier waarop jullie ons als gasten hebben verwelkomd, groet uit Alphen ad Rijn van de Janssens.
Frédérique van Wijk schreef op 9 januari, 2017 om 19:59:
Beste Nina en Dick, Wij hebben genoten van een heerlijke week in jullie mooie, compleet ingerichte vakantiewoning! Het is erg prettig om te huren inclusief linnengoed en opgemaakte bedden et etc. groet Frédérique en Erik
Marcel schreef op 2 november, 2016 om 16:15:
Beste Nina en Dick, Wat een prachtige vakantiewoning hebben jullie weten te realiseren. Het appartement is erg mooi en schoon. De omgeving is prachtig, Slenaken op wandelafstand voor een terrasje, een mooie vrije plek en toch dichtbij allerlei voorzieningen en steden. Bedankt voor jullie gastvrijheid, welkom met Limburgse vlaai en uitleg over wat te doen in de omgeving. We hebben een leuke week gehad en hebben een super lokatie gevonden voor een weekje Limburg! Hartelijke groet, Marcel, Anoek en Sofie oktober 2016
Erna Ascherman schreef op 18 oktober, 2016 om 16:22:
Voor de 2e maal dit jaar van 30 sept. tot 7 okt. met onze dochters een weekje Bitseelberch in Slenaken. Deze keer in verband met onze 40e trouwdag. Een warm welkom met een heerlijke vlaai van de bakker uit het dorp en met jullie gastvrijheid is het weer een mooie week geweest. Ook nogmaals bedankt voor de heerlijke bonbons die we van jullie kregen op onze trouwdag, ze hebben Ulft niet gehaald! Aai aan Jansen! Tot een volgende keer. erna en henk jan uit Ulft. marloes en evelien uit Varsseveld.
Dennis Schmets schreef op 18 oktober, 2016 om 14:31:
Bedankt voor de goede zorgen afgelopen weekend en de gastvrijheid. We komen volgend jaar zeer zeker terug.
Fam Ligtenberg Ruurlo schreef op 17 september, 2016 om 14:10:
Beste Dick en Nina, Wat een sfeer- en bijzonder smaakvol ingericht gastenverblijf hebben jullie. Wij hebben met ons gezin genoten van onze vakantie bij jullie in Slenaken. Dank voor jullie gastvrijheid, we komen zeker weer eens terug!!! Hartelijke groet, Arend, Jolanda, Bart (16) en Yente (12) uit Ruurlo 29 juli 2016
Marieke, Menno en Elle schreef op 24 juli, 2016 om 12:31:
18 juli tot 22 juli Dank voor de mooie vakantie! Marieke, Menno en Elle
Karin Baars schreef op 14 juli, 2016 om 11:19:
Wat hebben wij met de familie genoten van een heerlijk weekend weg! Een mooie, rustige omgeving waar tóch van alles te doen is, een hartelijke ontvangst met verse Limburgse vlaai en een prachtige woning. Stijlvol ingericht, van alle gemakken voorzien en zeer ruime slaap- en badkamers. We hebben genoten van de prachtige tuin; daar zijn mooie familiefoto's gemaakt. Wat een vakantiegevoel, bedankt! 8 juli
Marijke en Gert en vrienden schreef op 11 juli, 2016 om 19:06:
Midweek Bitseelberch. Al jaren gaan wij met onze vrienden een midweek op stap. Dit jaar viel onze keuze via de site op de Bitseelberch, wat vermeld staat op de site wordt eigenlijk op alle punten overtroffen zeker de gastvrijheid van Nina en Dick is werkelijk top! Het huis met de faciliteiten de tuin en de omgeving zijn geweldig. Dit is echt een aanrader, hier komen wij zeker terug. Nina en Dick hartelijk dank voor jullie ontvangst en verzorging. Marijke en Gert en de vrienden Emmy, Enny,Jan en Johannes
Jan en Sien Hoogland. schreef op 8 mei, 2016 om 13:47:
Mei 2016 Het is ons prima bevallen hier in het diepe zuiden van Limburg.Een prachtige omgeving, en vooral een prachtig onderkomen in het gastenverblijf Bitseelberch waar we hartelijk werden verwelkomt,en op Limburgse vlaai werden getrakteerd.Het gastenverblijf is van alle gemakken voorzien veel prive' en voldoende parkeerplaats. En het ligt heel centraal tussen Nederland,België en Duitsland.Dus een aanrader!!!!!!Wij komen vast nog wel een keer terug.
Kees, Jane en Tom schreef op 6 mei, 2016 om 06:50:
2 mei 2016 Voor ons de eerste keer in Limburg en wat een geweldige plek. Niet alleen de natuur maar ook het huis is fantastisch. Het weer zat niet mee en dan is het nog fijner als het huis super is. Dick en NIna jullie gastvrijheid is echt bijzonder!
Elmer schreef op 20 april, 2016 om 14:24:
Review d.d: 20 april 2016 geplaatst op Airbnb door Elmer We werden welkom geheten met een heerlijke vlaai! Het huis is prachtig gelegen in de heuvels rond Slenaken. Het is van alle gemakken voorzien en is stijlvol ingericht. We hebben met veel plezier het weekend hier doorgebracht!”
Erna,HenkJan, Marloes &Evelien schreef op 16 april, 2016 om 13:13:
Beste Nina en Dick, jullie mooie website nodigde ons direct uit tot het boeken van de Bitseelberch.(1-8 april 2016). Een warm en hartelijk welkom met een heerlijke vlaai v.d. bakker uit het dorp. Al jaren liefhebbers van Slenaken en omgeving en dit jaar een weekje bij jullie. Heerlijk......de landelijke rust, de plek, de kippen(lekkere verse eitjes die we mochten rapen), de schapen, het smaakvol ingerichte huis om je direct thuis te voelen. En bovenal jullie gastvrijheid . Groeten, Erna,Henk Jan,Marloes en Evelien
Edwin, Anne, Ize en Fleur schreef op 15 maart, 2016 om 10:23:
11 maart tot 14 maart Afgelopen weekend hebben we prachtige en onvergetelijke dagen doorgebracht in jullie vakantiewoning Bitseelberch, net buiten het pittoreske dorpje Slenaken. Mijn gewonnen cadeau, n.a.v. de Facebook-verloting op Boerderijkamers, hebben we verzilverd en wat hadden we geluk met het prachtige zonnige weer!! In jullie prachtige tuin was het een genot om 's morgens te genieten van een heerlijke bak koffie en met de kinderen te ravotten. Ik kan iedereen aanraden om hier eens wat dagen door te brengen. De lieve gastvrije eigenaren; Dick en Nina, hebben ons een topweekend bezorgd. Prachtige vakantiewoning, sfeervol ingericht en gelegen in een prachtig Toscaans landschap; Zuid Limburg (ook bekend van o.a. Amstel Gold Race). Viel niet mee om deze mooie woning achter ons te laten en nu... heimwee!! Wij komen dus heel graag weer terug!! Liefs van ons! DANKJULLIEWEL!!