Bitseelberch

Reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
65 berichten.
Ingrid en Dries uit Schijf schreef op 30 januari, 2020 om 18:35:
Wij verbleven tijdens de jaarwisseling in jullie mooie huisje en dat was héérlijk. Geen vuurwerkoverlast maar lekker rustig. Het huisje is in de wintermaanden ook comfortabel en lekker warm. De omgeving heeft ons aangenaam verrast. Prachtige wandelingen hebben we gemaakt en ook culinair kom je zeker aan je trekken. Alles is eigenlijk al een keer gezegd in de eerdere reviews. Zelf zullen we niet zo snel meer terugkomen want zoals jullie weten zijn we in afwachting van een pupje en honden zijn helaas niet toegestaan. Maar we zullen jullie fijne huisje zeker aanraden.
Yvonne en Peter uit Bodegraven schreef op 4 januari, 2020 om 08:29:
Beste Dick wij verbleven van 22 tot en met 29 november bij jullie. We hebben genoten van de heerlijke taart bij ontvangst. Niets was jullie teveel. Als er wat was kon je aankloppen. Wij hadden een stamper nodig om een stamppot te maken en daar kwam de stamper aan. De kamers waren netjes en heerlijk dat ieder een eigen douche en toilet had. De omgeving was prachtig. Ook de kippen en schaapjes waren een leuke aanvulling voor ons kleinkinderen. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor jullie gastvrijheid
Ton Govaarts schreef op 16 oktober, 2019 om 16:46:
Overgenomen uit Airbnb. Verblijf van 4 tot 7 oktober. “Hallo Dick, Bedankt voor het uitstekende verblijf in jullie mooie woning. Ook nog bedankt voor je hulp met ons gourmetstel. We hebben het prettig gevonden dat iedere kamer een eigen badkamer heeft. Met vriendelijke groet Ton”
Yolanda uit Barendrecht schreef op 22 augustus, 2019 om 13:20:
Augustus 2019 We hebben twee heerlijke weken doorgebracht in jullie gezellige huisje. De ontvangst was super met vlaai en verse eitjes. Onze jongste zoon vond het geweldig dat hij de kipjes mocht voeren en elke dag verse eitjes kon rapen. In de omgeving was er ook met twee tieners volop te beleven. Van kajak tot klimbos, kastelen en grotten bezoeken en heerlijke wandelen. Mondo Verde was erg leuk en natuurlijk alle stadjes in de buurt. Bedankt voor jullie gastvrijheid!
Ineke uit Ermelo schreef op 23 juli, 2019 om 14:37:
24 juni tot 5 juli Voor de 2e keer een heerlijke vakantie bij jullie gehad in een geweldig gezellig huisje, met heerlijke slaapkamers en douches. Niets is jullie teveel om de gasten het naar hun zin te maken. Bij aankomst heerlijke vlaai, lekkere aardbeien en eieren van jullie kippen. Top! Een prima plek om tot rust te komen en wij hadden ook geweldig weer! Tot de volgende keer👌👍
ingrid uit haarlem schreef op 23 juli, 2019 om 09:01:
Heel fijn huisje met drie ruime slaapkamers met ieder een eigen douche en toilet. Fijne inrichting en middenin een prachtig wandelgebied. Op wandelafstand van Teuven (België) waar je leuke cafeetjes hebt. Ruime tuin met kippetjes (waar je de eitjes van mag rapen!) en schaapjes achter het hek. Zeker voor herhaling vatbaar.
Lineke en Nico Baars uit Rijsoord schreef op 20 juli, 2019 om 19:35:
Wij zijn een weekend (juli 2019) hier geweest. Het is een mooie schone accommodatie en wij vonden het prettig dat elke slaapkamer een eigen douche en toilet heeft. Het is rustig gelegen met een mooie tuin erbij en een schuur voor onze fietsen. De kippen zorgen voor verse eieren bij het ontbijt. Vriendelijke mensen. Een aanrader dus en zeker voor herhaling vatbaar.
Monique en Nico Heemskerk uit Bennebroek schreef op 13 juli, 2019 om 21:42:
Wij zijn vanaf 5 juli 2019 voor het eerst een weekje in Zuid-Limburg geweest en hadden het vakantiehuis Bitseelberch gehuurd. Alles was daar top! De inrichting, de inboedel, de tuin, ook ideaal voor een kleinkind van 18 maanden, de vriendelijke ontvangst en tips van Dick en Nina. Je kan er heerlijk tot rust komen en lekker wandelen, fietsen en eten, alles in de buurt. Kortom een aanrader!
Henriëtte te Riet uit Emmen schreef op 9 juli, 2019 om 09:30:
Al meerdere keren hebben wij heerlijk kunnen verblijven in het prachtige Bitseelberch. Een aantal jaren geleden verbleef ik daar met mijn zus, zwager en mijn vader. We waren aangenaam verrast door de robuuste schoonheid van de accommodatie voorzien van alle luxe. Super schoon en netjes, prachtige omgeving, super! De jaren daarna kwamen we elke keer weer terug, mede door de de goede en hartelijke ontvangst van Nina en Dick, de eigenaars. Vorig jaar ben ik getrouwd en het was niet moeilijk om te kiezen waar wij onze huwelijksreis wilden doorbrengen, Bitseelberch! Ook dit jaar zijn we weer met Pinksteren met z’n allen bij jullie geweest en hebben het weer heerlijk gehad en kijken weer uit naar ons volgende verblijf. Bedankt Nina en Dick!
romijn uit hoorn schreef op 28 oktober, 2018 om 15:31:
Wij hebben erg genoten van het super mooie en schone huis Onze kinderen wilden helemaal niet terug naar Hoorn. We gaan ook zeker nog een keer terug komen op deze fijne locatie. Groet fam Romijn
A.Moritz schreef op 14 september, 2018 om 11:04:
Overgenomen van airbnb Verblijf van 6 sept. 2018 tot 10 sept. 2018 “Erg fijn huis. Ruime slaapkamers met elk een eigen badkamer. Veel buitenruimte. De gastheer en -vrouw hebben complete mappen met lokale aanbevelingen (wandelroutes, activiteiten van alle soorten) samengesteld.”
Fam. Kroonen schreef op 29 augustus, 2018 om 17:50:
Met ons gezin 2 weken zomervakantie doorgebracht in vakantieverblijf Bitseelberch. Dit waren onze ervaringen: - Dick en Nina zijn heel gastvrij, het heeft ons aan niets ontbroken. - Het huis is gezellig en comfortabel ingericht. - In de tuin zijn heerlijke plekjes te vinden, zowel in de zon als in de schaduw. - Het was leuk om vrijwel dagelijks verse eitjes te kunnen rapen uit het kippenhok. - Het huis ligt op een prachtig plekje in een schitterende omgeving. We kunnen iedereen dan ook een verblijf in Bitseelberch aanraden!
Ine Goedegebuur uit Leiderdorp schreef op 24 juli, 2018 om 21:39:
Van 29 juni tot en met 6 juli waren we te gast op de Bitseelberch en wat hebben we het er heerlijk gehad. Het weer was ook geweldig, waardoor we grotendeels buiten hebben geleefd. De grote tafel in de tuin verhuisde af en toe van plekje om fijn in de schaduw van de boom te kunnen zitten. Ontbijten, lunchen en dineren, het kon allemaal in de heerlijke tuin, die we voor onszelf hadden. Iedereen genoot van de fantastische douche, konden ook allemaal tegelijk aan, heel fijn. Het contact met Nina en Dick was heel ontspannen en gezellig. Fijn dat we ook nog schone handdoeken kregen in de week. Vanuit het huis hebben we lekker veel ondernomen en dat kon vaak te voet, wat goed paste in ons “wijnwandelthema”. Kortom een heerlijke plek om met 3 stellen te verblijven. Denk dat we nog wel een keertje terug komen. Groeten uit Leiderdorp
Hilde te Riet uit Annen schreef op 2 juni, 2018 om 12:42:
Beste Nina en Dick, Wederom waren wij met Pinksteren op jullie prachtige plek. Dat is een nieuwe traditie aan het worden. In ons leven heeft zich veel voorgedaan waardoor we nu in totaal andere omstandigheden naar jullie toekwamen. Mijn partner is rolstoelafhankelijk geworden. Toch hebben we het met onze familie geprobeerd bij jullie te logeren en wat een succes! Jullie compassie en betrokkenheid bij ons, de overheerlijke Remigiusvlaai (onze favoriet) die klaar stond, en nog meer lekkers, Het is als een warm bad. Daarbij is het op één of andere manier geruststellend te merken dat er sommige dingen hetzelfde blijven. We voelen ons thuis in het huis wat goed toegerust is om veel te verblijven. Want de uitstapjes die we gewend waren te maken konden we nu niet doen. Wel ligt jullie huis zo, dat we kleine wandelingetjes konden maken. Jullie hartelijke gastvrijheid in combinatie met het huis heeft gemaakt dat we gelijk nog een weekje geboekt hebben in de zomer. Graag tot dan. Hartelijke groet van Hilde en familie
Frieda en Peter Koster en Lonie en Laurens de Jong uit Hellevoetsluis schreef op 17 mei, 2018 om 16:08:
Een bericht voor Nina en Dick van Bitseelbergh. Fijne ontvangst door een goedlachse Nina voelt direct als een warm welkom. Wat hebben wij genoten van jullie prachtig verblijf, alles er op en er aan, fijne bedden, goed sanitair op iedere kamer, genoten van de kippen(eieren) en niet te vergeten labrador Jansen met zijn slingerkont en altijd goed gemutst. Veel kunnen fietsen, marktjes en klooster bezocht, dagje Maastricht. Alles was naar wens en hopen nog een keer van jullie huis en gastvrijheid en Limburgs land te mogen genieten. 11 mei tot 18 mei 2018
Struiwigh uit HEUSDEN GEM HEUSDEN schreef op 9 mei, 2018 om 17:26:
27-04-2018 tot 04-05-2018 Net een fantastische week in deze vakantiewoning doorgebracht. Uitstekend ingericht, een zeer goede ontvangst door de vriendelijke gastvrouw en gastheer, drie heerlijke slaapkamers met eigen badkamer en keurig netjes onderhouden. Daarnaast hadden we ook nog eens fantastisch weer dus we gaan zeker nog een keer terug komen.
Alette Veldhuis uit Heerde schreef op 26 april, 2018 om 21:28:
In januari 2017 was ik al eens met drie vriendinnen op de Bitseelberch. De sneeuw, de zon en het huis in de prachtige omgeving maakten dit tot een heerlijk weekend. Een plek om graag naar terug te keren.. De keus voor ons vriendenweekend in april van 2018 was daarom niet moeilijk. Met drie stellen is het dan ook nog eens heerlijk om in het sfeervol en landelijk ingerichte huis allemaal over een eigen badkamer te beschikken, Ook onze vrienden waren aangenaam verrast en wilden direct wel weer boeken voor volgend jaar. Wat maakt het daar zo fijn? Allereerst de hartelijke ontvangst van Dick en Nina. Zij verstaan de kunst je direct een warm welkom en een soort van ‘thuiskomen gevoel’ te geven. Tel daarbij op de vlaai van de plaatselijke bakker die in de koelkast staat en de eitjes van de eigen kippen die in een maandje in de keuken liggen. Zo’n start van je verblijf zet de toon voor het vervolg! Ook nu weer prachtig weer en daarmee genoten van het buiten zitten in de mooie, ruime tuin met de schapen en de kippen om je heen. Wandelingen vanuit het huis door de prachtige heuvels, een tip voor een super restaurantje van de gastvrouw en te voet naar Slenaken voor een paar boodschappen. We hadden een fantastisch weekend en gaan vast nog een keer op herhaling!
Hugo De Baere uit Sinaai - België schreef op 13 februari, 2018 om 18:19:
Van 5 januari tot 12 januari 2018 waren wij de gasten van Bitseelberch. Zowat 15 jaar organiseren wij met enkele andere koppels uit onze buurt een weekje in de (Belgische) Ardennen maar dit jaar kozen we voor het eerst voor de omgeving van het drielandenpunt en werd het dus Slenaken. Zo kwamen we terecht in de schitterende annex van de woning van Nina en Dick. Voor 3 koppels elk hun eigen kamer met badkamer. De knusse leefruimte, de misschien iets te kleine keuken voor al dat kokkerellend vrouwvolk want één van de favoriete bezigheden van onze vrouwen is samen koken en de mannetjes verwennen. De streek zelf heeft ons aangenaam verrast zowel qua wandelroutes als natuur was het een ontdekking op de grens van Nederland, België en Duitsland. We waarderen de gastvrijheid van Nina en Dick, de discretie en verdraagzaamheid voor onze af en toe luidruchtige bende. Als locatie is de woning uitstekend gelegen. De netheid was schitterend. De matrassen zijn top. De perfectie bestaat niet maar Bitseelberch komt dicht in de buurt. Bedankt voor de lekkere vlaai.
Jan Meijnen schreef op 16 november, 2017 om 16:19:
Pinksteren 2017: ons jaarlijkse trip naar Zuid Limburg. Deze keer naar een andere plek: de Bitseelberch. Deze vakantiewoning biedt precies wat we nodig hebben: een rustige plek met ruime tuin en mooi terras en eigen ingang. Bitseelberch ligt mooi centraal in deze zuidwest hoek van Limburg. Belangrijk voor ons is dat er drie grote slaapkamers zijn, elk met eigen sanitair. Precies goed om als familie met elkaar op pad te zijn. Alles is erg goed verzorgd en stijlvol. De woonkamer is ruim genoeg voor ons vijven en de keuken is goed uitgerust, je kunt er best koken. Als je wilt tenminste, want er zijn veel goede restaurants in de omgeving. Maar een ontbijt met eieren uit de eigen kippenren slaan we niet over. In de omgeving kun je trouwens ook heerlijk wandelen, gewoon vanuit de Bitseelberch de heuvels in. Nina en Dick zijn erg plezierig en attent als gastvrouw en -heer en weten veel te vertellen over de historie van de streek.. Ze geven goede tips over wat er zoals te doen is in de omgeving. Onze conclusie: gelijk geboekt voor 2018. Hilde en Jan Meijnen
Gaasbeek uit Ommen schreef op 6 november, 2017 om 18:29:
Met mijn gezin in de afgelopen herfstvakantie hier een midweek onze vakantie gevierd. Het was onze tweede keer en dat zegt genoeg..... Heerlijke vakantiewoning, gezellig, knus en van alle gemakken voorzien!! Keurig, schoon en netjes onderhouden. De ruime tuin met kipjes zijn top voor de Kids... Volgend jaar met schaapjes erbij.... We kunnen niet wachten. Dick en Nina zijn erg gastvrij, laagdrempelig en vriendelijk. Zonder dat het opdringerig overkomt. We komen weer terug!! Groetjes, Marko en Barbara En de drie boys